Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

eight legged castle

find fine art prints and applications with this design
on society6
on teepublic












*********

http://alhabshi.deviantart.com/art/Flower-Crab-Spider-269835072 

8 σχόλια:

  1. Αυτό Μάλιστα ! Δεν έχω λόγια . Βρήκες πάλι τον εαυτό σου . Ο τρόπος που ζωγραφίζεις μου είναι πλέον πολύ γνωστός , αλλά αυτό που γουστάρω σε σένα είναι ότι δε σταματάς ποτέ να μας εντυπωσιάζεις και πολές φορές να μας σοκάρεις με την ενδελέχεια των σκίτσων σου . Αφωνος ο Κωστάκης . Περιμένω να δω τι έχεις κάνει γιά το ταξίδι . Εάν φυσικά έχεις κάνει κάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κωστακη, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια αλλα ειλικρινα δεν εχει αλλαξει κατι απο το προηγουμενο σχεδιο απο θεμα εμπνευσης. περναω μια περιεργη φαση αυτο τον καιρο, οπως σου εχουμε ξανασυζητησει.

      για το Ταξιδι δεν εχω κανει κατι, αν και υπαρχουν συγκεκριμενες εικονες στο μυαλο μου απο τη στιγμη που πρωτοδιαβασα αυτο το υπεροχο κειμενο σου. Νομιζω πως πρεπει να περιμενω λιγο ακομα για να ειμαι και σε καλυτερη φαση απο θεμα εμπνευσης, για να βγει κατι πολυ ωραιο. ελπιζω να συμφωνεις...

      Διαγραφή
    2. Ούτε να συμφωνήσω μπορώ , ούτε να διαφωνήσω . Ποτέ μου δεν πίεσα κάποιον . Με ρώτησες γιατί δε συνεργάστηκα με την Κέλλυ γιά το ΤΑΞΙΔΙ . Τα ίδια άκουσα και ΤΟΤΕ , τα ίδια ακούω και Τώρα . NEVER MIND THE BOLLOCKS , HERE ARE THE SEX PISTOLS . Ευχαριστώ γιά την υπομονή σου ! Εμείς οι τρελοί έχουμε το ακατονόμαστο που μας χαρίζει δικαιολογίες . Ποτέ μου δεν απαίτησα κάτι , εκτός από τον εαυτό μου . Από Εμένα θα συνεχίσω να το απαιτώ , από εσας τους άλλους ΟΧΙ !!!

      Διαγραφή
    3. θα το κανω το Ταξιδι Κωστακη, θα δεις...

      Διαγραφή
  2. Πάαααααααρα πολύ ωραίο ! Ο Howl θα το σκεφτόταν σοβαρά να μετακομίσει στο οκτάποδο κάστρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Repeating comments- Whatever they said!!! :feeling astonished, overwhelmed, ready to trip on her moving castle! The web design on windows and flag is wicked awesome!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχι η σιδερενια αραχνη κανει και σιδερενιους ιστους, για τα παραθυρα :P
      εχω ακουσει ειναι και φοβερη γλυπτρια!


      χαιρομαι που σ'αρεσει χταποδουλα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...