Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

fear

some insects and animals have eye patterns on their bodies to false their predators that they're bigger and scarier than they look like and save their lives.
Have you ever done something like that in your life as well?
another one of the exhibition



6 σχόλια:

  1. Γειά σου Βάσω . Είπες ότι είσαι ανοιχτή σε συνεργασίες . Λοιπόν . Εχω να σου προτείνω κάτι . Δεν είναι Κόμικ . Είναι ένα διήγημα που έχω γράψει , ονομάζεται " Το Ταξίδι " και αφορά το ταξίδι ενός Αγγέλου πάνω στη ΓΗ . Εκεί γνωρίζει παάγματα και θαύματα , όπως : Εναν Ανθρωπο , μιά Πεταλούδα , τον Ανεμο , τη Θάλασσα , δύο Εραστές , Μία Τρελή που όλο βρίζει , την Επανάσταση και διάφορα άλλα . Θα ήθελα να στο δώσω να το διαβάσεις και εάν σου αρέσει και συμφωνείς να κάνεις την εικονογράφηση στις εικόνες του διηγήματος που θα σε αγγίξουν .
    Επειτα μπορούμε να το δώσουμε στον εκδοτικό οίκο " Ο Κύβος " ( Εχω κάποια κονέ ) , ή να το ανεβάσουμε σε μορφή PDF στο Internet σε διάφορα φιλικά Blogs . Θα χαρώ πολύ εάν θελήσεις να συναντηθούμε απο κοντά και να τα πούμε . Ενα μικρό δείγμα από το διήγημα (Που περιέχεει και Ποίηση) θα βρεις στις ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ με τίτλο "Ο Διαβάτης της βροχής" .
    Σ'ευχαριστώ , όποια κι είναι η απάντησή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα Κωστα!
      Θα χαρω πολυ να διαβασω το διηγημα σου. Η ελευθερια που μου δινεις απο την αρχη(το να επιλεξω δηλαδη εγω τι θα με 'αγγιξει' να εικονογραφισω) με ενθουσιαζει ηδη, μιας και απο οτι περιγραφεις ειναι γεματο αφηρημενες και ομορφες εικονες.
      Εννοειται θα χαρω πολυ να παμε καποια μερα που θα ευκαιρουμε και οι δυο για μια (χμμμμ ναι,που λεει ο λογος) μπυρα και να συζητησουμε.
      Το μειλ μου υπαρχει στο πλαι, αν δεν το εχεις ηδη, καλυτερα να τα λεμε απο κει. θα διαβασω τωρα το αποσπασμα που εχετε ανεβασει και τα ξαναλεμε!

      Διαγραφή
  2. A! Ξέχασα . Το Σάββατο θα είμαι στο Gagarin στη συναυλία του Paul Rolland . Αν Θέλεις βρισκόμαστε εκεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμφιβαλλω αν καταφερουμε και τα πουμε σε live.
      ισως μετα,αν ερθεις να μας βρεις εκει που θα πινουμε...
      αν και παλι,μεταξυ μας, θα προτιμουσα η πρωτη συζητηση να γινει σε πολυ στενο κυκλο,να ανταλλαξουμε αποψεις και να δουμε πως το σκεφτεται ο καθενας...καταλαβαινεις...ελευθερια ελευθερια αλλα θελω να εκφραζει και τους δυο μας.

      Διαγραφή
    2. Θα προσπαθήσω να βγάλω όλες τις σελίδες σε φωτοτυπίες και όταν θα είναι έτοιμες θα σου δώσω το διήγημα από κοντά . Αν θέλεις , ακόμη πιό γρήγορα να το σκανάρω , να το ανεβάσω στο νετ και να σου δώσω το Link γιά να το κατεβάσεις . Ετσι θα το έχεις πολύ σύντομα και αφού το διαβάσεις στο δίνω και σε φωτοτυπίες και το συζητάμε από κοντά .

      Διαγραφή
    3. μια χαρα!
      σκαναρε τα και θα τα βγαλω εγω φωτοτυπιες,δε χρειαζεται να τρεξεις εσυ και γι'αυτο!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...