Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

druid

buy prints and applications with this design here 


 i'm a BIG fan of Brian Froud
 isn't it obvious??










7 σχόλια:

  1. A, πολύ ωραίο! Βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει να υποθέσω? Πάντως η προτελευταία εικόνα με τα μαυρίσματα δείχνει εξαιρετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου κουνελε!
      οχι δεν εχω σκοπο να κανω κατι αλλο αλλα πολυ θα ηθελα να μου πεις τι θεωρεις πως του λειπει :)

      Διαγραφή
    2. A, οκ - νόμιζα πως θα το συνέχιζες κι άλλο, επειδή το πάνω μισό της εικόνας ήταν μαυρισμένο και το κάτω όχι - αλλά από τη στιγμή που το έκανες σκόπιμα, δεν χρειάζεται φυσικά, είναι μια χαρά ;)

      Ανταποδίδω χαιρετισμό στον πίθηκο! Όλα τα καλά τα ζώα. :P

      Διαγραφή
  2. Χελόου χελόου αγαπητή χνουδωτή παρέα !
    Πίθηκος χαιρετάει κούνελους και γατούλες !

    Μπράβο Βάσω, τα κατάφερες πάλι. Ο Brian Froud θα ήταν περήφανος. Μάλλον για bad fairy πάει ο σαμάνος σου (από το good fairies, bad fairies), αλλά καλύτερα έτσι. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχουν οι σκοτεινοί τύποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν προσεξες,στο συγκεκριμενο βιβλιο που αναφερεις εγραφε στην εισαγωγη οτι η καταταξη τους σε καλες και κακες ειναι πολυ υποκειμενικη και δε σημαινει πως μια 'κακια' νεραιδα εχει ας πουμε κακια μεσα της,απλα κανει κατι που δεν μας ευχαριστει-εξυπηρετει-προσφερει και οτι ο νεραιδοκοσμος δεν εχει ιδια αντιληψη με εμας για το καλο και το κακο-αλλά και τα ενδιαμεσα τους.
      δεν ειμαι σιγουρη λοιπον αν ο σαμανος μου παει στις bad fairies, εξαρταται καθε φορα ποιος τον λεει κακο :P

      σε ευχαριστω πολυ αλλη μια φορα για τα καλα σου λογια!

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά τα λες. Ο πνευματικός κόσμος δε νομίζω να ακολουθεί τις δικές μας αντιλήψεις περί καλού και κακού, και κανονικά ούτε κι εμείς θα έπρεπε. Όλα υπάρχουν μέσα μας, και το καλό και το κακό, φυσικά σε διαφορετικές δοσολογίες στον καθένα. Το θέμα είναι πώς διαχειριζόμαστε όλο αυτό το εσωτερικό stock.

      Διαγραφή
    3. ακριβως!
      βεβαια μπαινουν κι αλλα πραγματα στη μεση, το συμφερον κυριως αλλά και οι καταστάσεις. δε φτανει μονο να καταλαβουμε πως κανουμε κατι κακο (κατα εμας παντα) αλλα και να το πραξουμε κιολας. συνηθως γινονται το αντιθετο, γι'αυτο και οι περισσοτεροι εχουμε (λιγοτερο ή περισσότερο) τύψεις.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...