Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

seadragon

buy prints and applications with this design with or without texture

another one for my exhibition













based on my previous

3 σχόλια:

  1. Πήρες τους ακριβοθώρητους ιππόκαμπους - δρακους που ζουν στην Αυστραλία και τους έκανες ΤΕΧΝΗ . Τι να πω ? Εύγε Βάσω .
    Αρχίζω να σκέφτομαι σοβαρά να σου γράψω κάποιο σενάριο που ίσως να το κάνεις Κόμικ , εάν φυσικά γουστάρεις κι εσύ κάποια τέτοια συνεργασία .
    Να΄σαι πάντα καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα Κωστα!
    σε ευχαριστω πολυ για το ομορφο σχολιο σου!
    το εργο αυτο απο οτι ειδες δεν το εχω κρεμασει στην εκθεση, λογω χωρου μπηκαν μονο τα 7 απο τα 13 που εχω φτιαξει, δυστυχως... εχω βαλει τα αγαπημενα μου, αλλα ολοι μου λενε να βγαλω πχ τις γατες κ να βαλω αυτο κι ενα μανδραγορα που εχω κανει,μαλλον θα το ανεβασω σημερα να το δεις αλλα δεν ειμαι σιγουρη...
    εσυ τι λες; φυσικα μπορεις αν θελεις να ξαναερθεις καποιο απογευμα να σου δειξω και τα υπολοιπα και γενικα να τα πουμε με λιγοτερη βαβουρα.

    οσο για το σεναριο θα χαρω πολυ να συνεργαστουμε! θυμασαι τον Γιωργο που σου γνωρισα στην εκθεση; Με αυτον ειχαμε γνωριστει περυσι στην Cheap art και δυλευει ενα παραμυθι που εμπνευστηκε απο αυτα που ειχα φτιαξει τοτε, αλλα λογω υποχρεωσεων και των δυο μας εχει γραφτει μονο το 1ο κεφαλαιο κ εγω εχω κανει μονο μερικα προσχεδια,αλλα το εβαλα παλι μπρος τωρα σιγα σιγα. Γενικα ειμαι μεσα σε κατι τετοια πραγματα,οποτε βουρ!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι η κατσικούλα μιά χαρά περνάει με τους Christian Death ! Τα Θέλει ο κωλαράκος της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...